Tuesday, 7 May 2013

blog dah bersawang :P

assalamualaikum :)
ya Allah dah bersawang sawang lagi blog ney
ngehahahaha :P
last post JANUARI sekarang dah MEI
hihihihi
tade laaa lame sangat lagi pon kan ??

dah banyak perubahan yang berlaku sepanjang
JANUARI --> MEI
dari aku bujang @ tunangan orang
sekarang aku dah pon selamat jadi isteri orang
pada 230313 :)
alhamdulillah semua nya berjalan lancar

sekarang ,,,,
dah tinggal ngan en.suami kat pantai dalam
alhamdulillah boleh sesuai kan diri
ngehahaha
syukur jugak dapat hubby yang paham kita
yang suka layan kerenah yang ntah ape ape ney
hahaha
naseb laaa hubby ye :P

makin lame makin malas nak menaip
boleh tak nak stop sampai sini jerk ??
hahaha

oke oke sebelum tu nak tunjuk 1 2 3 4 .... keping gambar kawen kami
hihihi
doakan kebahagian kami ye semua :)


huuu aku laks yang berdebar time neyh :P
alhamdulillah sekali lafaz aku sah milik nya :)



wang hantaran :)



 taraaaa :)



bersama maa tersayang :)



yeeaayy
ney laaa pengantin pengantin pada 230313
aku buat serentak ngan kakak aku :)



merahhhhhh nyahhh :P



#oke cukup laa tu eh ?
hihihihi nak tgok banyakbanyak tengok dekat fb lah >.<


dah tamat :P

aaaa sebelum tu . . . 
doakan kebahagia kami ye kawan kawan :)




No comments:

Post a Comment